GSM DOKTER

Apple
Samsung
Oppo
Xiaomi
OnePlus
Huawei
LG
Motorola
Nokia
|
Reparatiediensten bij GSM-Dokter
 

Bij GSM-Dokter begrijpen we hoe belangrijk uw elektronische apparaten voor u zijn. Of het nu gaat om uw mobiele telefoon, laptop, tablet of een ander elektronisch apparaat, wij bieden snelle en betrouwbare reparatiediensten aan. Ons team van ervaren technici staat klaar om u te helpen met elk probleem dat u heeft.

Wat Wij Repareren

  • Mobiele telefoons: Schermvervanging, batterijvervanging, waterschade herstel, en meer.
  • Laptops en computers: Hardware reparaties, software installatie, virusverwijdering, en meer.
  • Tablets: Schermreparaties, batterijvervangingen, en meer.
  • Andere elektronische apparaten: Wij repareren ook andere apparaten, neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze Garantie

Wij bieden een garantie van 90 dagen op alle uitgevoerde reparaties. Deze garantie dekt defecte onderdelen en problemen veroorzaakt door de reparatiewerkzaamheden. Schade door val, stoot of vocht na de reparatie wordt niet gedekt.

Hoe Werkt Het?

  1. Diagnose: Breng uw apparaat naar onze winkel voor een diagnose. De kosten voor een diagnose bedragen €25, die in mindering worden gebracht op de totale reparatiekosten indien u besluit de reparatie bij ons te laten uitvoeren.
  2. Reparatie: Na de diagnose bespreken we de benodigde reparaties en de kosten. Zodra u akkoord gaat, beginnen wij met de reparatie.
  3. Ophalen: Zodra de reparatie is voltooid, informeren wij u. U kunt uw gerepareerde apparaat dan ophalen in onze winkel.

Waarom Kiezen voor GSM-Dokter?

- Snelle Service: Wij begrijpen dat u niet lang zonder uw apparaat kunt, daarom streven wij naar een snelle en efficiënte reparatieservice.
- Professionele Technici: Onze ervaren technici gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparaat weer als nieuw werkt.
- Transparante Prijzen: Bij ons weet u precies wat u betaalt voor elke reparatie, zonder verborgen kosten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een reparatie? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of bezoek onze winkel.

Design and Development    ::::    Haririan.com