GSM DOKTER

Apple
Samsung
Oppo
Xiaomi
OnePlus
Huawei
LG
Motorola
Nokia
|

Laptop Reparatie

Je bent ontzettend blij met je laptop, maar is er iets stuk? Wij staan klaar om te helpen!

Laptop reparatie van ieder merk

Bij GsmDokter hebben we ervaring in het repareren van laptops sinds 2013. Of je nu een Apple MacBook, Samsung, HP, Acer, Lenovo, Medion, of een ander merk hebt, wij maken jouw laptop weer als nieuw. We zijn aangesloten bij ICT Waarborg en beschikken over een ISO 9001 certificering, dus je kunt erop vertrouwen dat je laptop in goede handen is.

Batterij laptop vervangen

Je batterij is het meest slijtagegevoelige onderdeel van je laptop. Als je merkt dat je vaak je laptop moet opladen of altijd je oplader nodig hebt, is het tijd voor een nieuwe batterij. Wij hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen de accu snel vervangen.

Een defecte laptop poort laten repareren?

Slijtage aan oplaadpoorten, USB-poorten of headphone jacks komt vaak voor bij laptops. Onze monteurs hebben de kennis en onderdelen om deze poorten snel en vakkundig te repareren.

Beeldscherm van je laptop laten repareren?

Of je nu een barst in je beeldscherm hebt of last hebt van dode pixels, wij helpen je graag. Onze specialisten kunnen alle problemen met je laptopbeeldscherm oplossen, zodat je weer kunt genieten van een helder en werkend scherm.

Toetsenbord reparatie

Heb je problemen met je toetsenbord? Of een toets die blijft hangen of helemaal kwijt is? Wij kunnen het hele toetsenbord vervangen en ervoor zorgen dat alles weer perfect functioneert.

Schoonmaakbeurt of upgrade nodig?

Als je laptop traag is, kunnen wij hem voor je optimaliseren door oude software te verwijderen en noodzakelijke updates uit te voeren. We kunnen ook je harde schijf vervangen door een grotere of een SSD, of je RAM-geheugen uitbreiden voor betere prestaties.

Weet je niet welke reparatie je laptop nodig heeft?

Breng je laptop naar GsmDokter voor een grondige diagnose. We analyseren het probleem en laten je weten welke reparaties nodig zijn en wat de kosten zijn, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

GsmDokter Garantie

Wij bieden drie maanden garantie op alle laptop reparaties. Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat jouw laptop op het afgesproken tijdstip gerepareerd wordt met de hoogste vakmanschap.

Design and Development    ::::    Haririan.com