GSM DOKTER

Apple
Samsung
Oppo
Xiaomi
OnePlus
Huawei
LG
Motorola
Nokia
|
Popular Brands

Wij Repareren

Mobiele Telefoons

Bent u veel gegevens kwijtgeraakt omdat uw mobiele telefoon kapot is? Onze professionele telefoon reparatie diensten kunnen hem weer zo goed als nieuw maken. 

Drones

Hou jij van drones? Van vrij kunnen vliegen en de wereld van boven kunnen bekijken? Van veilig nieuwe plekken ontdekken en bezoeken? Dan is je drone heel belangrijk voor jou en zijn wij er om je droom te repareren als er ooit iets fout gaat.

Computers

Als uw computer een probleem heeft en gerepareerd moet worden, kunt u rekenen op onze professionele computerreparatiediensten. Wij stellen een diagnose en repareren uw apparaat meteen.

Tablets

Voor elke ouder met een kind of een kunstenaar is onze tablet reparatie service essentieel. Wanneer uw tablet kapot is, kunt u bij ons terecht voor een snelle en zorgvuldige reparatie. 

Laptops

Laptops zijn de superieure versie van computers. Daarom geven meeste werkplekken en scholen jou een laptop. Je kan ze overal meenemen, je kan ze aan je bureau gebruiken, soms hebben zij touchscreen, ze zijn licht en krachtig. Je zal er niet zonder kunnen leven. Wij zijn hier om jou te redden door je laptop te repareren. 

Game consoles

Geniet u of uw kinderen van het gamen, maar is uw game console kapot? Neem dan contact met ons op! Wij bieden een geweldige service die vrijwel alles kan repareren wat je nodig hebt.

Waarom Ons Kiezen?

Kwaliteits Garantie

Hier bij GSM-Dokter (Gsm doktor / dokter Eindhoven) zijn wij zeer zelf verzekerd in onze service. Wij hebben namelijk all talloze jaren ervaring in het veld en hebben zelfs doctorate certificaten in het veld. Vaak zijn wij nadat wij iets repareren voor een klant die klant nooit meer voor die probleem terug. Wij zijn zo zeker van onze vaardigheden dat klanten zelfs een 3 maand reparatie garantie periode hebben. Dus als je je apparaat hier laat repareren en hetzelfde probleem binnen 3 maanden weer optreedt doen wij gratis service voor u.

Zakelijke Diensten

Naast normale zaken van klanten doen wij natuurlijk ook zakelijke diensten van bedrijven. En dat doen wij heel snel. Dus als jij een zakelijke dienst wil kan je ons bellen en dan zul je binnen enkele seconden je antwoord hebben.

Klanten Service

Van al onze reviews op Google hebben wij ruim 5 sterren. Dat komt overeen met onze service want bij ons staat de klant altijd op nummer 1. We kunnen al je vragen beantwoorden en we geven jou de beste service met vrolijkheid.

Categories
categories-image

Brands

243 Product
categories-image

Xiaomi

110 Product
categories-image

Huawei

104 Product
categories-image

Samsung

76 Product
categories-image

Apple

59 Product
categories-image

Motorola

32 Product
categories-image

Oppo

29 Product
categories-image

Nokia

23 Product
categories-image

LG

17 Product
categories-image

OnePlus

10 Product
Best Selling Products
Design and Development    ::::    Haririan.com