Reparatie Gsm Dokter Eindhoven

Gsm Dokter Eindhoven > Products > Apple > iPhone > iPhone 15 Pro Max Reparatie

iPhone 15 Pro Max Reparatie

Scherm glas vervangen OEM € 591
Accu / batterij vervangen € 115
Laadconnector vervangen € 155
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35
Hoofdtelefoon aansluiting € 0
SKU: iPhone 14 Pro Max-1 Categories: ,

Description

De iPhone 15 Pro Max is de nieuwste toevoeging aan de Apple-familie en is nu al een van de meest populaire smartphones van 2024. Met zijn prachtige design, krachtige prestaties en geavanceerde functies is het geen wonder dat deze telefoon zo populair is.

Hier is de tekst aangepast voor de iPhone 15:

Kenmerken

Een van de opvallende kenmerken van de iPhone 15 Pro Max is het grote 6,7-inch OLED-scherm. Dit scherm biedt een verbluffende resolutie van 2778 x 1284 pixels en ondersteunt HDR-weergave, waardoor kleuren er nog levendiger uitzien dan ooit tevoren. Bovendien is het scherm uitgerust met een 120 Hz verversingssnelheid, wat zorgt voor een soepele en responsieve gebruikerservaring.

Onder de motorkap van de iPhone 15 Pro Max vinden we de krachtige A16 Bionic-chip van Apple, die zorgt voor razendsnelle prestaties en een soepele werking van de telefoon. Dit wordt nog verder verbeterd door de 8 GB RAM en 512 GB opslagruimte, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je apps, foto’s en video’s.

Een andere opvallende functie van de iPhone 15 Pro Max is de camera. Met een drievoudig camerasysteem aan de achterkant van de telefoon kun je prachtige foto’s maken met een resolutie tot 48 megapixels. Bovendien is er ook een LiDAR-scanner aanwezig, die zorgt voor betere autofocus en diepte-effecten.

Samenvatting

Ter conclusie is de iPhone 15 Pro Max ook uitgerust met enkele andere handige functies, zoals Face ID, draadloos opladen en 5G-connectiviteit. Met Face ID kun je je telefoon ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning, terwijl draadloos opladen ervoor zorgt dat je je telefoon gemakkelijk kunt opladen zonder kabels te gebruiken. En met 5G-connectiviteit kun je genieten van nog snellere downloadsnelheden en betere netwerkprestaties.

Kortom, de iPhone 15 Pro Max is een indrukwekkende smartphone die zeker de moeite waard is om te overwegen als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Met zijn krachtige prestaties, geavanceerde functies en prachtige design zal deze telefoon zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Reparaties

De meest voorkomende iPhone 15 Pro Max reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 15 Pro Max reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Gelieve ons te contacteren.

Scherm glas vervangen OEM € 591
Accu / batterij vervangen € 115
Laadconnector vervangen € 155
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35
Hoofdtelefoon aansluiting € 0
Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.
iPhone 14 Pro Max

Additional information

Color

Dieppaars, Goud, Spacezwart, Zilver

Geheugenopslagcapaciteit

1 T, 128 GB, 256 GB, 512 GB