Category: <span>Phone</span>

Water Damage

Water Damage

Elektrische apparaten zijn in de afgelopen 10 jaar het grootste aspect van ons leven geworden. Water is ook een essentieel en onvermijdbaar deel van ons leven. Helaas gaan de 2 heel slecht samen er zijn heel weinig elektrische apparaten die niet kapot zullen gaan als er zelfs een klein beetje water in gaat. dus als jou telefoon, computer of iets anders kapot is gegaan kunnen wij jou hier helpen. wij zullen het weer net zo goed als nieuw maken.

Read more
Unlocking

Unlocking

Je hebt tegenwoordig zoveel wachtwoorden nodig en die zijn allemaal zo ingewikkeld. Het kan wel eens gebeuren dat je je telefoon wachtwoord vergeet. maar dat is geen probleem want met onze PRO´s in unlocken ben je zo weer binnen.

Read more
Touch screen reparatie

Touch screen reparatie

Touch screens zijn erg handig. ze zijn nu ook essentieel bij veel apparaten. Je zal er niet zonder kunnen leven. maar er is een probleem, die gaan heel makkelijk kapot. als je je telefoon laat vallen of zelfs iets daarop laat vallen moet je niet bang zijn. Wij zijn er om jouw apparaat voor je te repareren.

Read more
Software Installation

Software Installation

Praesent sodales suscipit elit ut sodales. Cras egestas venenatis orci, eget gravida ante condimentum in. Etiam in est mi. Ut vehicula auctor diam, vitae convallis justo ullamcorper in. Praesent sodales suscipit elit ut sodales.

Read more
LCD repair / replacement

LCD repair / replacement

Een LCD is een ¨Liquid Crystal Display¨ dat is een soort scherm die heel mooi is, goed werkt en heel energie vriendelijk is. meeste telefoons en andere soorten touchscreens gebruiken dit.

Read more
Keyboard repair

Keyboard repair

Keyboards zijn super handig. Sterker nog in onze tijden van computers zijn ze zelfs essentieel. daarom kan je niet zonder keyboard leven. dus als je keyboard kapot is kunnen wij die voor jou weer zo goed als nieuw maken.

Read more
Battery charging / replacement

Battery charging / replacement

Batterijen zijn het leven van de elektrische apparaten. Zonder batterij kan je telefoon, computer, camera, of console niet leven. Dus als je je apparaat wil redden weet je waar je terecht kunt.

Read more