Mac & PC reparatie

Gsm Dokter Eindhoven > Mac & PC reparatie

Laptop reparatie

Je bent ontzettend blij met je laptop: hij neemt weinig ruimte in, hij is krachtig genoeg om werkelijk alles mee te doen én je neemt hem makkelijk overal mee naartoe. Je gebruikt hem dagelijks en je laptoptas is altijd binnen handbereik. Maar juist door dat veelvuldige gebruik en vervoer slijt je laptop ook sneller dan een desktop computer. Is er iets stuk aan je laptop? De monteurs van GsmDokter staan in de startblokken voor de reparatie van je laptop. Wat je probleem ook is!

Laptop reparatie van ieder merk

Bij GsmDokter hebben we ervaring in het repareren van laptops. Veel ervaring, want we bestaan al sinds 2013. Daarom durven we vol vertrouwen te stellen dat we iedere laptop reparatie moeiteloos aan kunnen. Daarbij maakt het niet uit welk merk laptop je hebt. Of je nu een Apple MacBook hebt, een Samsung, HP, Acer, Lenovo, een Medion of een ander merk: GsmDokter maakt jouw laptop weer blij. En als onze ervaring jou nog niet genoeg zekerheid geeft, weet dan dat wij aangesloten zijn bij ICT Waarborg én beschikken over een ISO 9001 certificering. Je weet het dus zeker: bij GsmDokter is de reparatie van je laptop in goede handen!

Batterij laptop vervangen

Van alle hardware in je laptop is je batterij het meest aan slijtage onderhevig. Een accu gaat nu eenmaal niet zo lang mee als de rest van je laptop. Als je merkt dat je jouw laptop wel heel erg vaak op moet laden, of je nergens meer naartoe kunt zonder je oplader, dan is het tijd om je laptop op een nieuwe batterij te trakteren. Dit is in de meeste gevallen een relatief eenvoudige laptop reparatie. En omdat MicroFix ontzettend veel onderdelen standaard op voorraad heeft, kunnen we de accu in je laptop redelijk snel vervangen.

Een defecte laptop poort laten repareren?

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je accu nog prima is, maar dat de poort waar je je oplader telkens in steekt, versleten is. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat je een dergelijke handeling toch behoorlijk vaak uitvoert. Slijtage aan dit soort onderdelen is dan ook een veelvoorkomend probleem bij laptops. Naast de oplaadpoort geldt dit ook voor USB-poorten en headphone jacks in je laptop. Gelukkig hebben onze monteurs de kennis in huis om de reparatie van je laptop snel en vakkundig uit te voeren. Hebben wij alle onderdelen in huis en weten we dat je komt? Dan is de reparatie nog sneller klaar!

Beeldscherm van je laptop laten repareren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als het om het beeldscherm van je laptop gaat. Je hoeft je laptop maar in alle haast dicht te klappen en niet in de gaten te hebben dat er nog iets op je toetsenbord lag om nu met de gebakken peren te zitten. Of met een beeldscherm met een barst of scheur in dit geval. De specialisten van MicroFix helpen je graag met de reparatie van het beeldscherm van je laptop.

Naast dit soort schade, kan er uiteraard ook iets anders mis zijn met je laptop beeldscherm. Zo kun je last hebben van dode pixels, bijvoorbeeld. Of je ziet plots een brede witte streep in beeld, je laptop geeft de kleuren niet meer goed weer of je hebt gekleurde vlekken in je beeld. Wat het probleem met het scherm van je laptop ook is, de technici van GsmDokter nemen de reparatie van je laptop graag op zich.

Toetsenbord reparatie?

Kun je niet meer lekker typen op je laptop omdat er een toets blijft hangen? Zit er een toets los of ben je zelf een toets helemaal kwijtgeraakt? Je bent niet de eerste die het overkomt. . Een enkele toets is soms nog opnieuw vast te zetten, maar in de praktijk komt het er vaak op neer dat we het hele toetsenbord moeten vervangen. De technici die bij onze vestigingen werken, weten exact waar ze tijdens het vervangen van jouw toetsenbord op moeten letten en zorgen dat alles weer perfect werkt als ze klaar zijn met de reparatie van je laptop.

Schoonmaakbeurt of upgrade nodig?

Is er eigenlijk niets mis met je laptop, maar wordt-ie ontzettend traag? Ook dat lossen we graag voor je op! Eerst bekijken we wat de oorzaak is van jouw trage laptop. Is je laptop vervuild met allerlei oude software of grote bestanden die je niet meer gebruikt? Dan maken we hem softwarematig voor je schoon. We werken dan ook direct alle software bij die je wél gebruikt en nodig hebt, zodat je laptop weer helemaal up-to-date is als je hem terugkrijgt. Het kan ook zijn dat je eenvoudigweg te weinig opslagruimte of werkgeheugen in je laptop hebt. Dat is simpel op te lossen door je harde schijf te vervangen door een grotere harddisk of een SSD-schijf. Daar wordt je laptop altijd sneller van. Maar ook als het werkgeheugen in je laptop de bottleneck blijkt te zijn, kunnen we je verder helpen. Door het RAM-geheugen uit te breiden, bijvoorbeeld.

Weet je niet welke reparatie je laptop nodig heeft?

Krijg je telkens dezelfde foutmelding en kom je er maar niet van af? Doet je laptop vreemd en weet je niet wat er scheelt? Breng je laptop dan naar een van de vestigingen van GsmDokter. We onderzoeken je laptop dan eerst en analyseren het probleem. Konden we het probleem vinden? Dan laten we je direct weten welke reparatie je laptop nodig heeft en wat de kosten zijn die aan dit herstel verbonden zijn. Zo kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen over de reparatie van je laptop en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

GsmDokter garantie

GsmDokter repareert jouw laptop zo snel mogelijk en altijd vakkundig. Wat het probleem ook is. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze computer reparaties dat we je standaard drie maanden garantie geven op de reparatie. Bij MicroFix bepaal jij wanneer je jouw computer laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om jouw computer of laptop te repareren.

This year, we have repaired

Tablets
Phones
Computers

Call us to get a free quote now